WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Annemie en Paul. Sinds augustus 2014 wonen wij in Maastricht. Hier zijn wij beiden geboren en getogen. Vanwege werk van Paul hebben we 17 jaar in Helmond gewoond.

 

Wij delen ons huis met ons roedeltje springers. Onze honden zijn onze huisgenoten en kennels zijn hun dan ook vreemd.

 

Onze Joep is een oranjeschimmel. Hij is geboren op 25 juni 1998 te Culemborg. Joep had geen stamboom. Verder was hij een heel relaxte cocker en zou beter tot zijn recht komen op

de Caribische eilanden. Zijn hobby's waren: slapen, eten en vooral zwemmen. Kleine Joepie is op 24 september 2014 van ons heengegaan. Tot op het laatste moment was Joep in het midden

van zijn roedel. We moesten je laten gaan kleine man, goede reis oer The Rainbow Bridge

 

Op 4 januari 2005 is onze Joris, bruinschimmel cocker, toch nog onverwachts overleden aan  een hartstilstand. Onze Joris had wel een stamboom.

Ons Jorisje is maar 3 jaar en 10 dagen oud en geworden. Het doet verschrikkelijk veel pijn om ons menneke te moeten missen.. Joris was een cockertje met een geweldig karakter.

Zijn staartje stond bijna nooit stil. Joris heeft zijn hele leven moeten knokken voor zijn gezondheid.

 

Onze beide cockers hadden namelijk CARDIOMYOPATHIE (een hartaandoening die erfelijk is)

 

Sinds eind maart 2005 is Lancelot Vom Springer-Clan bij ons. Lance is een Engelse Springer Spaniel en is op 1 februari 2005 in Duitsland geboren. Lance is een geweldige hond.

Super lief en aanhankelijk. Zijn hobby's zijn: spelen, eten en op schoot zitten. Met Lance wordt geshowd.

 

Sinds 13 april 2006 woont Old Shatterhand Vom Springer-Clan bij ons. Chad is ook een Engelse Springer Spaniel. Ook Chad is een geweldig lieve hond en hij hangt ontzettend aan Lance.

Met Chad showen we ook.

 

Sinds 8 februari 2008 woont Top-Gun Vom Springer-Clan bij ons. Hij is onze roedel komen versterken en is een zoon van Lance. Tristan is een ontzettend leergierige hond.

Hij doet het super op de gehoorzaamheidtraining. Met Tristan showen we ook. Onze Tristan vertoeft veel bij zijn grote vriend Toby.

 

Sinds 4 augustus 2011 is Flinders Chase Van De Jorishoeve erbij gekomen. Abygail is een mooie, lieve en zorgzame hond. Soms een echte clown die iedereen aan het lachen maakt.

Zij heeft wel miljoenen spanielkusjes en geeft die gul aan ieder die maar wil.

 

Sinds 20 september 2013 woont ook Nysa Jezebel Van De Jorishoeve bij ons. Zij is een dochter van onze Abygail en Arthur. Voor nu is zij druk doende met het ontdekken van de wereld en

genieten. Met onze Bindi hopen we ook te kunnen gaan fokken.

 

Sinds 13 januari 2015 woont ook Kingston Press Van de Jorishoeve bij ons. Hij is een zoon van onze Abygail en Toby. Hij heeft ten gevolge van een ooginfectie het zicht van rechter oog

moeten missen. Cedric heeft zich helemaal ingesteld op een vrolijk leven en ondervind geen beperkingen. We zullen zien wat de toekomst brengt, voor nu lekker opgroeien en genieten.

 

Al onze honden zijn therapiehonden  in een verpleeghuis te Helmond geweest.